Yrittäjyystesti

yrittajyystesti_ihmmiset

Päivitys 13.11.2018: Olemme siirtämässä Yrittäjyystestiä uudelle alustalle, joten testi on vähän aikaa poissa käytöstä. Pääset käyttämään uudistettua testiä muutaman päivän päästä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Millainen yrittäjä sinussa piilee – onko sinussa visionäärin vikaa vai toimitko pahaiten muiden inspiroijana?

Yrittäjyystesti selvittää, millaisissa työtehtävissä olet parhaimmillasi. Se ei suoraan kerro onko sinusta yrittäjäksi vai ei, mutta voit selvittää, millainen yrittäminen sinulle sopii ja kuinka suosittua yrittäjyys on ihmistyypillesi.

Yrittäjyystesti soveltuu opetukseen kaikilla kouluasteilla ja se voidaan toteuttaa myös ryhmäkohtaisesti. Testaa koko koulu, luokka tai vuosikurssi – tai vaikka opettajat. Millainen yrittäjyys kuvaa juuri teidän kouluanne?

Testi antaa hyvän ponnahduslaudan myös yrittäjyyttä käsitteleviin teemapäiviin ja yrittäjätapahtumiin.

Testaa itsesi:

(Kun saat testituloksen, muista klikata sinua eniten kuvaava profiili auki tarkemman analyysin saadaksesi!)

www.zef.fi

Testi perustuu KTT Vesa Routamaan kehittämään suomalaiseen kulttuuriin soveltuvaan persoonallisuuden indikaattoriin. Rautamaa toimii professorina Vaasan yliopiston johtamisen laitoksella sekä yrittäjänä. 

jorma

Oletko opettaja? Kaipaatko materiaalia yrittäjyyskasvatukseen?

Tutustu yrittäjyyskasvatuksen materiaalehimme sekä koulu-yritysyhteistyön malleihimme. Tarjoamme myös maksuttomia valmennuksia sekä tukea ja neuvontaa yrittäjyyskasvatukseen. Ota yhteyttä! Kaikki YES-aluetoimijat löydät yhteystiedot-sivulta.

toimistossa400

Oletko yrittäjä tai toimitko työelämässä? Tahdotko auttaa nuoria?

Tavoitteenamme on yritteliäs toimintakulttuuri ja aktiivinen, hyvinvoiva nuori. Haluatko tutustua tulevaisuuden tekijöihin ja jakaa asiantuntemustasi nuorille? Tutustu koulu-yritysyhteistyön malleihimme ja lähde YES Kummiksi.

 

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php