YES-valmennukset

Nuoren tulevaisuuteen ja työelämään valmentaminen kuuluu jokaiselle opettajalle. Tavoitteenamme on, että opetussuunnitelman tavoitteet yrittäjyyskasvatuksesta toteutuvat ja tulevat osaksi opetusta.

Tarjoamme opetushenkilöstölle YES-valmennuksia, jotka antavat valmiuksia yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen omassa työssä. Tutustu lähelläsi pidettäviin valmennuksiin oman YES-alueesi tapahtumakalenterista. Voit myös ehdottaa valmennusta omalle YES-aluetoimijallesi. YES-alueilla valmennukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Uutta: Mun juttu – Laaja alaisen osaamisen opevalmennus

Mun juttu – Laaja-alaisen osaamisen opevalmennuksessa opit uusia, oppilaslähtöisiä ja oppijoita motivoivia menetelmiä. Saat välineet oppijoiden kokonaisvaltaiseen ohjaamiseen kohti elämää ja työelämää sekä innostavia tehtäviä oman pedagogiikkasi elinikäiseen kehittämiseen.

Seuraava opevalmennus järjestetään syksyllä 2018.

YES Pedagogiikkapaja

YES Pedagogiikkapajassa opitaan rakentamaan yrittäjämäistä toimintakulttuuria koko oppilaitokseen.

Valmennuksessa tutustutaan yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikkaan ja otetaan yhdessä oppilaitoksen käyttöön yrittäjyyskasvatuksen työkaluja ja toimintamalleja. Valmennuksessa hyödynnetään YESin Yrittäjyyskasvatuksen työkirjaa.

Kysy valmennuksia omalta YES-aluetoimijaltasi.

YES Info

YES Infot sopivat johdannoksi yrittäjyyskasvatukseen ja esimerkiksi lyhyiksi puheenvuoroiksi tapahtumiin. Niissä käydään läpi muun muassa yrittäjyyskasvatuksen perusperiaatteita, hyväksi havaittuja käytäntöjä ja opetushenkilöstölle tarjolla olevaa tukea. 

Kysy valmennuksia omalta YES-aluetoimijaltasi.

YES Veso, YES Opevalmennus ja YES Reksivalmennus

YES Veso,YES Opevalmennus ja YES Reksivalmennus tähtäävät yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen omassa työssä.

Valmennuksissa hyödynnetään tilanteesta riippuen yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoita. 

Kysy valmennuksia omalta YES-aluetoimijaltasi.

NY-ohjelmakoulutukset

NY-ohjelmakoulutukset tutustuttavat Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmien käyttöön.

Katso NY-koulutuskalenteri sivulta nuoriyrittajyys.fi/opettajalle/koulutuskalenteri. YES-aluetoimijat toimivat myös opettajien tukena ohjelman aikana.

YES järjestää myös kansallisia tapahtumia ja valmennuksia. Tietoa niistä löydät Valtakunnallisen YES ry:n tapahtumakalenterista.

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php