Yrittäjyyskasvatuksen työkirja

tyokirja_kansi

Yrittäjyyskasvatuksen työkirja on suunniteltu opettajien, rehtorien ja koulujen työelämän yhteistyökumppanien käyttöön. Se antaa työkalut yrittäjyyskasvatuksen suunnittelemiseen, aikatauluttamiseen ja yhteistyöhön.

Lataa tästä: Yrittäjyyskasvatuksen työkirja (pdf)

YES-verkosto tarjoaa tukea työkirjan aiheiden käsittelyyn. Voit pyytää kouluusi YES-työpajaa, jossa käymme yhdessä läpi työkirjan työkaluja ja suunnittelemme yrittäjyyskasvatusta.

Materiaalit

Yrittäjyyskasvatuksen Ehjä polku

Miten yrittäjyyskasvatus toteutuu teidän kunnassa esiopetuksesta korkea-asteelle? Ehjä polku -pohja on täytettävä pdf, joten voit käyttää sitä joko sähköisesti tai tulostaa sen A3-kokoon.

vuosikello_kuva
Yrittäjyyskasvatuksen vuosikello

Ota mukaan yrittäjyyskasvatuksen suunnitteluun työelämän ja kunnan edustajat ja kirjatkaa ylös yhteiset asiat. Vuosikellopohja on täytettävä pdf, joten voit käyttää sitä joko sähköisesti tai tulostaa sen A3-kokoon.

 

talo_kuva
Yrittäjämäinen oppilaitos

Pohdi työkirjan mallin mukaan, miten yrittäjyyskasvatus toteutuu teidän oppilaitoksessanne. Pohja on täytettävä pdf, joten voit käyttää sitä joko sähköisesti tai tulostaa A3-kokoon.

testaa_kuva
Testi: Missä menemme nyt?

Selvitä oppilaitoksenne lähtötaso ja toimintakulttuuri, niin osaat lähteä kehittämään oikeita asioita. Testi on täytettävä pdf, joten voit käyttää sitä joko sähköisesti tai tulostaa sen A4-kokoon.

testaaitsesi_banner400x300

Testaa: Mikä on roolisi yrittäjyyskasvatuksessa?

Yrittäjyyskasvatus tarvitsee ihmisiä, joilla on erilaisia vahvuuksia ja intohimon kohteita. Oletko verkottaja, valmentaja, johtaja vai kenties asiantuntija? Selvitä nettitestillä missä olet parhaimmillasi ja lähde kehittämään yrittäjyyskasvatusta.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this page
YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php