YES-valmennukset

Nuoren tulevaisuuteen ja työelämään valmentaminen kuuluu jokaiselle opettajalle. Tavoitteenamme on, että opetussuunnitelman tavoitteet yrittäjyyskasvatuksesta toteutuvat ja tulevat osaksi opetusta.

Tarjoamme opetushenkilöstölle YES-valmennuksia, jotka antavat valmiuksia yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen omassa työssä.

Tutustu lähelläsi pidettäviin valmennuksiin oman YES-alueesi tapahtumakalenterista. Voit myös ehdottaa valmennusta omalle YES-aluetoimijallesi. YES-alueilla (alueella on YES-toimija) valmennukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Uutta: YES-webinaarisarja kokeilukulttuurista

Uskalletaanko teidän oppilaitoksessa kokeilla uusia juttuja? Onko kokeilemalla kehittämisen idea tuttu? YES järjestää syksyllä ja talvella 2017–2018 kolmiosaisen webinaarisarjan, jonka avulla rohkaistut toteuttamaan kokeiluja yhdessä oppilaiden ja kollegojen kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu

Muut YES-valmennukset

YES Pedagogiikkapaja

YES Pedagogiikkapajassa opitaan rakentamaan yrittäjämäistä toimintakulttuuria koko oppilaitokseen. Valmennuksessa tutustutaan yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikkaan ja otetaan yhdessä oppilaitoksen käyttöön yrittäjyyskasvatuksen työkaluja ja toimintamalleja. Lue lisää Yrittäjyyskasvatuksen työkirjasta.

YES Info

YES Infot sopivat johdannoksi yrittäjyyskasvatukseen ja esimerkiksi lyhyiksi puheenvuoroiksi tapahtumiin. Niissä käydään läpi muun muassa yrittäjyyskasvatuksen perusperiaatteita, hyväksi havaittuja käytäntöjä ja opetushenkilöstölle tarjolla olevaa tukea.

YES Veso,
YES Opevalmennus ja
YES Reksivalmennus

YES Veso,YES Opevalmennus ja YES Reksivalmennus tähtäävät yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen omassa työssä. Ne järjestetään yhteistyössä yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoiden ja osittain täydennyskoulutusta tarjoavien tahojen kanssa.

NY-ohjelmakoulutukset

NY-ohjelmakoulutukset tutustuttavat Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmien käyttöön. Katso NY-koulutuskalenteri sivulta nuoriyrittajyys.fi/opettajalle/koulutuskalenteri. YES-aluetoimijat toimivat myös opettajien tukena ohjelman aikana.

YES järjestää myös kansallisia tapahtumia ja valmennuksia. Tietoa niistä löydät Valtakunnallisen YES ry:n tapahtumakalenterista.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this page
YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php