Ehdota YES Agenttia

YES-verkosto palkitsee jälleen suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä tyyppejä palkittaviksi. Voit ilmiantaa oman ehdokkaasi tällä sivulla 31.10.2017 asti.

Tunnetko rohkeita opettajia, uraauurtavia rehtoreita, yrittäjämäisiä kouluja tai loistavia tiimejä tai yhteisöjä? Ehdota meille alla olevalla lomakkeella, kuka, mikä tai ketkä ansaitsisivat mielestäsi YES Agentti -tunnustuksen!

YES-verkoston YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustukset myönnetään toimijoille, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään.

Jokaiselta YES-alueelta valitaan yksi Vuoden YES Agentti, joiden nimet julkistetaan 14. joulukuuta. Ehdotuksia ehtii lähettää 31.10. asti.

Kuka tai ketkä voivat saada YES Agentti -tunnustuksen? Tutustu valintakriteereihin

 

Oma ehdotukseni YES Agentiksi:

 

Ehdotan YES Agentiksi seuraavaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota:

YES-alue, jolla ehdokkaani toimii ja vaikuttaa: (YES Agentti -tunnustukset myönnetään alueellisesti)
YES Etelä-PohjanmaaYES Etelä-SavoYES Keski-SuomiYES Keski-PohjanmaaYES Keski-UusimaaYES Kotka-HaminaYES KouvolaYES PohjanmaaYES Pohjois-KarjalaYES Pohjois-PohjanmaaYES SatakuntaYES Varsinais-Suomi

Miksi juuri tämä henkilö, tiimi tai organisaatio ansaitsisi YES Agentti-tunnustuksen? Kerro perustelut!

Lähetä terveisiä YES-verkostolle tai omalle YES-aluetoimijallesi (vapaavalintainen kenttä, voit esimerkiksi halutessasi antaa myös yhteystietosi, jotta voimme ottaa yhteyttä ja kysyä lisää). YES Agentteja voi ehdottaa myös nimettömänä.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this page
YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php