Pasi Rautio on vuoden YES Kummi

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto ovat tänä vuonna valinneet ensimmäistä kertaa vuoden YES Kummin.

Vuoden YES Kummi on yrittäjä tai työelämän toimija, joka lisää kokemuksellaan ja esimerkillään nuorten yrittäjyys- ja työelämätuntemusta ja omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen.

Vuoden 2014 YES Kummi on yrittäjä Pasi Rautio, joka on toiminut pitkään YES Kummina Pirkanmaalla ja edistänyt aktiivisesti koulu-yritysyhteistyötä ja YES Kummitoimintaa.

– Pasi Rautio on kiertänyt aikaansa säästämättä eri kouluissa kertomassa työelämästä, yrittäjyydestä ja työelämässä tarvittavista taidoista. Pasi on myös ahkerasti edistänyt omalla toiminnallaan YES Kummitoiminnan tunnettuutta muun muassa kertoen siitä sosiaalisessa mediassa, kiittää YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

Pasi Rautio esiintyy myös viime vuonna tehdyssä YES Kummien esittelyvideossa, tutustu kummitoimintaan tästä:

Lue lisää Pasi Rautiosta ja hänen yrityksestään osoitteessa pasirautio.fi ja tuplaamo.fi, tutustu Pasin blogiin tai seuraa häntä Twitterissä.

Löydä YES Kummi koulullesi ”matchauspalvelusta”: yeskummit.fi

PrintPasi Raution löydät Pirkanmaan YES Kummien joukosta osoitteessa yeskummit.fi , josta voit hakea koulu-yritysyhteistyöhön tarkoitukseesi sopivaa YES Kummia.

YES Kummiportaali toimii tällä hetkellä 17 alueella ympäri Suomea. Käy tutustumassa ja katso, ketkä toimivat kummeina omalla alueellasi!

Vai toimitko itse työelämässä ja tahdot antaa aikaasi nuorille? Jos olet kiinnostunut toimimaan YES Kummina, voit rekisteröityä kummiksi palvelussa. Ilmoittautumalla YES Kummiksi et sitoudu vielä mihinkään, vaan voit lähteä mukaan toimintaan omien toiveidesi ja aikataulujesi puitteissa.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Kommentit

kommenttia

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php