Kerhokeskuksen Yritys hyvä -kilpailu käynnistyy jälleen

Osallista nuoret mukaan kilpailuun, jossa ajatukset ja ideat saavat lentää!

Yritys Hyvä 2014 -kilpailu alkaa 5.9. Yrittäjänpäivänä kaikissa peruskouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Kilpailu on kiva ja helppo tapa toteuttaa yrittäjyyskasvatusta ja se sopii moniin oppiaineisiin. Osallistuminen on maksutonta, kilpailuaika on 5.9.2013-28.2.2014. Voittajat palkitaan 100 – 1 000 euron rahapalkinnoin.

Tänä vuonna kilpailuun voivat osallistua myös 6.-luokkalaiset. Sarja toteutetaan yhdessä Yrityskylän kanssa. Lisätietoja saat kouluille lähetetyistä kilpailuvihoista ja osoitteesta www.kerhokeskus.fi/yrityshyva.

Kommentit

kommenttia

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php